H Maddie είναι ένα σκυλί σαν όλα τ' άλλα. Θέλει να χώνει τη μύτη της παντού. Τρώει αυγά με μπέικον το πρωί, κοιμάται στην κούνια του μωρού, τρυπώνει κάτω από το πάπλωμα, κλέβει κάλτσες και όταν την πιάσουν να κάνει ζημιά βγάζει την ουρά της απ' έξω και παριστάνει την αδιάφορη, κοιτώντας αλλού. Μαζί με το αφεντικό της, τον Theron Humphrey, ταξίδευαν διαρκώς έναν ολόκληρο χρόνο με ένα κόκκινο βαν, για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ με τίτλο This Wild Idea (ο Theron φωτογράφιζε ένα πρόσωπο την ημέρα, κάθε μέρα ανεξαιρέτως, και μοιραζόταν την ιστορία του στο site thiswildidea.com).
Στον ελεύθερο χρόνο του φωτογράφιζε και τις περιπέτειές της  Μaddie και τις ανέβαζε στο Instagram και στο blog maddieonthings.com. Το σκυλί τού έκλεψε την παράσταση! Η Maddie τώρα πια έχει γίνει σταρ. Η φήμη της έχει ξεπεράσει κάθε φαντασία, τόσο που ο οίκος Chronicle Books αποφάσισε να εκδώσει τις φωτογραφίες της σε ένα λεύκωμα 160 σελίδων, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου. Παράλληλα, το τρελό αυτό δίδυμο κάνει tour στην Αμερική για την προώθηση του βιβλίου του. Δείτε εδώ κάποιες φωτογραφίες και μπείτε στο blog για να βρείτε πολλές άλλες. Θα σας φτιάξουν το κέφι!  















H Maddie διαθέτει και application στο iTunes. Για να το κατεβάσετε κάντε κλικ εδώ.  


Y.Γ. Το video και όλες οι φωτογραφίες είναι από το blog maddieonthings.com Για να παραγγείλετε το βιβλίο κάντε κλικ εδώ: amazon.com